Упатство за подобрување на транспарентноста на институциите од јавниот сектор | ЦУП
Сподели

Упатство за подобрување на транспарентноста на институциите од јавниот сектор

година: 2022

Упатството за подобрување на транспарентноста на институциите од јавниот сектор, ќе биде објавено наскоро. Следете ја нашата веб страница и нашите профили на социјалните мрежи Facebook, Instagram, Twitter и LinkedIn, за повеќе информации во врска со Упатството, активностите на проектот „Поттикнување на добро управување и реформи во јавната администрација“, како и останатите проектни активности на ЦУП.

Преземи Погледни

Слични публикации

ул. Рајко Жинзифов бр.44-1,
1000 Скопје, Северна Македонија

Тел: +389 2 6092 216
Факс: +389 2 6092 216
e-mail: info@cup.org.mk