Покана за доставување понуди за услуги – планирање и спроведување анкети, утврдување на јавно мислење и други истражувачки услуги | ЦУП
Сподели

Покана за доставување понуди за услуги – планирање и спроведување анкети, утврдување на јавно мислење и други истражувачки услуги

schedule Дата: 12.01.2017 година

Центарот за управување со промени - ЦУП во рамките на проектот „Истражувачко новинарство – чувар на демократијата и човековите права“ кој е финансиран од Европската Унија преку програмата за поддршка на граѓанскиот сектор во рамките на слободата на медиумите за 2014 година, има потреба од набавка на услуги – планирање и спроведување анкети, утврдување на јавно мислење и други истражувачки услуги.


file_copy Документација за повикот


ул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.34а,
1000 Скопје, Северна Македонија

Тел: +389 2 6092 216
e-mail: info@cup.org.mk