Иницијативи | ЦУП

Иницијативи

Иницирајте јавна дискусија за прашања од интерес на граѓаните

Сподели

Поднеси иницијатива

Доколку како граѓанин или граѓанска организација сте заинтересирани за актуелизирање на одредено општествено прашање, преку оваа алатка може да поднесете и поддржите граѓански иницијативи.

Прочитај повеќе

Поднеси иницијатива

Доколку како граѓанин или граѓанска организација сте заинтересирани за актуелизирање на одредено општествено прашање, преку оваа алатка може да поднесете и поддржите граѓански иницијативи.

Прочитај повеќе
Поднеси иницијатива
Филтер

Алатката за поднесување и поддржување иницијативи е финансирана од Европската Унија и програмата „Цивика Мобилитас“.

ул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.34а,
1000 Скопје, Северна Македонија

Тел: +389 2 6092 216
e-mail: info@cup.org.mk