Збирка на резимеа на студии на грантистите | ЦУП
Сподели

Збирка на резимеа на студии на грантистите

година: 2015

Основната цел на проектот „Мрежа 23“, што го реализираа Институтот за европска политика – Скопје, Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија и Центарот за управување со промени, е структуиран придонес на граѓанското општество во следењето и во оценувањето на политиките на  правосудство и темелни права. Овде може да се видат резимеата на грантистите од проектот мрежа 23.

Преземи Погледни

Слични публикации

ул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.34а,
1000 Скопје, Северна Македонија

Тел: +389 2 6092 216
e-mail: info@cup.org.mk