Збирка на документи за јавна политика од поглавјето 23 | ЦУП
Сподели

Збирка на документи за јавна политика од поглавјето 23

година: 2015

Оваа збирка е резултат на грантовата шема спроведена во рамките на проектот „Мрежа 23“, финансиран од Европската Унија, преку Програмата за поддршка на граѓанското општество и од Кралството Холандија, преку програмата МАТРА. Збирката се објавува со цел да се овозможи што поширок досег на спроведените истражувања, а резултатите од спроведените проекти да станат достапни до надлежните институции, засегнатите страни и најшироката јавност.

Преземи Погледни

Слични публикации

ул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.34а,
1000 Скопје, Северна Македонија

Тел: +389 2 6092 216
e-mail: info@cup.org.mk