Збирка на трудови: Вклучување на младите во конструктивен дијалог: Комунистичкото минато во современ Западен Балкан | ЦУП
Сподели

Збирка на трудови: Вклучување на младите во конструктивен дијалог: Комунистичкото минато во современ Западен Балкан

година: 2022

Овој документ претставува бир на трудови кои беа презентирани од експерти на завршната конференција од проектот „Вклучување на младите во конструктивен дијалог: Комунистичко минато во современ Западен Балкан“ во Тирана на 11.05.2022 година.

Преземи Погледни

ул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.34а,
1000 Скопје, Северна Македонија

Тел: +389 2 6092 216
e-mail: info@cup.org.mk