Оглас за ангажирање на Проектен асистент | ЦУП
Сподели

Оглас за ангажирање на Проектен асистент

schedule Дата: 07.02.2018 година

ОГЛАС за ангажирање на Проектен асистент

Основни информации:

Центарот за управување со промени (ЦУП) има потреба од ангажирање на еден проектен асистент со познавање на процесот на процесот на функционирање на јавната администрација и реформите на јавната администрација како приоритетен процес поврзан со интеграцијата во ЕУ.

  1. За позиција Проектен асистент

Клучни работни обврски на проектниот асистент :

Квалификации и работно искуство

Доколку сте заинтересирани ве молиме вашето CV во европски формат на англиски или македонски јазик заедно со Уверението за завршено образование, да ги доставите во електронска верзија најдоцна до 20.02.2018 година на е-маил адреса vesna.gligorova@cup.org.mk со назнака за која позиција аплицирате.

Напомена: Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.


ул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.34а,
1000 Скопје, Северна Македонија

Тел: +389 2 6092 216
e-mail: info@cup.org.mk