Повик за аплицирање | ЦУП
Сподели

Повик за аплицирање

Дата: 25.02.2021

Доколку сакате да сте дел од проектот „Вклучување на младите во конструктивен дијалог: Комунистичко минато во современ Западен Балкан“, поднесете ја вашата апликација тука: https://bit.ly/3dSqm4N најдоцна до 28.02.2021.

Активностите на проектот предвидуваат различни тематски 4 работилници во 4 различни земји кои се занимаваат со темите што го рефлектираат минатиот комунистички режим (како што се правила, норми, права, практики и обичаи); националните идентитети и колективната меморија во проширената Европа; политичката култура и социјалните промени во посткомунистичката транзиција.

Овој проект е финансиран од Програмата Europe for Citizens.

ул. Рајко Жинзифов бр.44-1,
1000 Скопје, Северна Македонија

Тел: +389 2 6092 216
Факс: +389 2 6092 216
e-mail: info@cup.org.mk