Промоција на првите акциски грантисти на Цивика Мобилитас | ЦУП
Сподели

Промоција на првите акциски грантисти на Цивика Мобилитас

Дата: 22.10.2015

Цивика мобилитас, на 22 октомври 2015 година ги промовираше првите 15 акциски грантисти. Центарот за управување со промени, Скопје, како носител на проектот - Поголема партиципација – подобри политики и регулативи е еден од добитниците на акцискиот грант. На грантистите им честиташе Амбасадорот на Швајцарија во Македонија, неговата екселенција Стефано Лазарото.

ул. Рајко Жинзифов бр.44-1,
1000 Скопје, Северна Македонија

Тел: +389 2 6092 216
Факс: +389 2 6092 216
e-mail: info@cup.org.mk