] Одржана интерна работилница за општинската администрација за партиципативно буџетирање во Општина Ѓорче Петров | ЦУП
Сподели

Одржана интерна работилница за општинската администрација за партиципативно буџетирање во Општина Ѓорче Петров

Дата: 07.11.2018

Одржана интерна работилница за општинската администрација за партиципативно буџетирање во Општина Ѓорче Петров.
Работилницата ја организира Општина Ѓорче Петров во соработка со ЦУП во рамките на проектот “МОИ ПАРИ, МОЈА ОДГОВОРНОСТ: ПАРТИЦИПАТИВНО БУЏЕТИРАЊЕ ВО ОПШТИНИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА“.

 

ул. Рајко Жинзифов бр.44-1,
1000 Скопје, Северна Македонија

Тел: +389 2 6092 216
Факс: +389 2 6092 216
e-mail: info@cup.org.mk