Презентација на систем за управуање со јавни набавки на Министерството за одбрана | ЦУП
Сподели

Презентација на систем за управуање со јавни набавки на Министерството за одбрана

Дата: 21.02.2022

На 18.02.2022 година, ЦУП организираше презентација на системот за управување со јавните набавки во Министертсвото за одбрана (МО), чија изработка е поддржана од Британската амбасада во Скопје. 

На настанот учествуваа претставници од секторите во Генералштабот на Армијата и Министерството за одбрана. Продуктивната дискусија за подобрување на системот резултираше со повеќе предлози за дополнувања на системот, кои ќе придонесат за поефикасна работа на министерството, а преку тоа и соодветно користење на јавните средства.

ул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.34а,
1000 Скопје, Северна Македонија

Тел: +389 2 6092 216
e-mail: info@cup.org.mk