] Jавна дискусија за буџетот и буџетското партиципирање во Општина Ѓорче Петров | ЦУП
Сподели

Jавна дискусија за буџетот и буџетското партиципирање во Општина Ѓорче Петров

Дата: 13.11.2018

Општина Ѓорче Петров и ЦУП како членка на FISCAST networkвчера во попладневните часови организираа јавна дискусија за буџетот и буџетското партиципирање во Општина Ѓорче Петров преку проектот ,,Мои пари, моја одговорност: Партиципативно раководење со буџетот на општините во Република Македонија”, кој е поддржан од Проектот на УСАИД за граѓанско учество Civic Engagement Project-Macedonia“. На оваа јавна дебата учествуваа клучни засегнати страни од граѓанските организации, образовните институции, урбаните месни заедници како и вработени во јавната администрација на Општина Ѓорче Петров.

ул. Рајко Жинзифов бр.44-1,
1000 Скопје, Северна Македонија

Тел: +389 2 6092 216
Факс: +389 2 6092 216
e-mail: info@cup.org.mk