Работна средба со Министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири | ЦУП
Сподели

Работна средба со Министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири

Дата: 09.09.2020

Разговаравме за досегашната работа на ЦУП во поддршка на процесот на реформи на јавната администрација како и за идните приоритети и можностите за продолжување на досегашната соработката. Ќе се залагаме за професионална, модерна и транспарентна администрација и за развојот на дигитализацијата како заеднички приоритет.

ул. Рајко Жинзифов бр.44-1,
1000 Скопје, Северна Македонија

Тел: +389 2 6092 216
Факс: +389 2 6092 216
e-mail: info@cup.org.mk