Mësimi në distancë në Republikën e Maqedonisë së Veriut : sfidat dhe hapat e ardhshme | ЦУП
Сподели

Mësimi në distancë në Republikën e Maqedonisë së Veriut : sfidat dhe hapat e ardhshme

Автор:

година: 2020

Covid-19 solli një realitet të ri në nivel botëror. Në përpjekjen për tu ballafaquar me të ashtuquajturin “armik të padukshëm”, qasja e vendeve është e ndryshme, por në goditjen e përgjithshme të papritur mbi ekonominë, arsimi është një nga sektorët më të prekur. Për të parandaluar përhapjen e pandemisë, shumica e qeverive në të gjithë botën i kanë mbyllur përkohësisht institucionet arsimore në të gjitha nivelet. Pasojat nga ndërprerja e detyruar e mësimit janë të gjera dhe kjo masë ka prekur në mënyrë të drejtpërdrejtë 60% të popullsisë botërore, pra atë që përfshin procesi arsimor

Преземи Погледни

Слични публикации

ул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.34а,
1000 Скопје, Северна Македонија

Тел: +389 2 6092 216
e-mail: info@cup.org.mk