Фестивал на Цивика мобилитас под наслов “Ден на граѓанските организации“ | ЦУП
Сподели

Фестивал на Цивика мобилитас под наслов “Ден на граѓанските организации“

Дата: 14.09.2019

ЦУП - дел од фестивалот на Цивика мобилитас под насловот „Ден на граѓанските организации“, кој се одржа на плоштадот Скендербег и во паркот Ибни Пајко денес, 14.09.2019г. Повеќе од 1000 луѓе учествуваа на фестивалот. За дел од нив тоа беше уникатна шанса да комуницираат со граѓанските организации, да ги споделат своите мисли и идеи, па дури и да се приклучат на некои иницијативи. За оние од граѓанскиот сектор, ова беше добра шанса за вмрежување и пронаоѓање на потенцијални партнери. Организациите што учествуваа изразија задоволство бидејќи настанот им помогна да ја зголемат својата видливост, а некои дури и мобилизираа нови членови на самото место.

ул. Рајко Жинзифов бр.44-1,
1000 Скопје, Северна Македонија

Тел: +389 2 6092 216
Факс: +389 2 6092 216
e-mail: info@cup.org.mk