Анализа на случај - Дали Општина Карпош дискреционо доделува финансиски средства | ЦУП
Сподели

Анализа на случај - Дали Општина Карпош дискреционо доделува финансиски средства

Автор:

година: 2024

/

Преземи Погледни

Слични публикации

ул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.34а,
1000 Скопје, Северна Македонија

Тел: +389 2 6092 216
e-mail: info@cup.org.mk