Колку не чини јавниот сектор? | ЦУП
Сподели

Колку не чини јавниот сектор?

Дата: 03.04.2017

Порастот на бројот на вработени во јавниот сектор не го следи развојот на стопанството.

Целата анализа на карактеристиките на јавниот сектор во РМ можете да ја прочитате на следниот линк: http://bit.ly/2nrQ9n5

Проект: Следење на административната правда.

ул. Рајко Жинзифов бр.44-1,
1000 Скопје, Северна Македонија

Тел: +389 2 6092 216
Факс: +389 2 6092 216
e-mail: info@cup.org.mk