Препораки за безбедна работа и реорганизација на работните процеси во Собранието на Република Северна Македонија | ЦУП
Сподели

Препораки за безбедна работа и реорганизација на работните процеси во Собранието на Република Северна Македонија

Автор:

година: 2020

Во насока на соработка и поддршка на Собранието на Република Северна Македонија (РСМ), Програмата за  парламентарна поддршка (ПСП), по одржаниот состанок со Генералната секретарка на Собранието Цветанка Иванова на 6 јули 2020 година, доставени се предлог препораки за безбедна работа и реорганизација на работните процеси во Собранието. Бидејќи Собранието има веќе делумно развиено свои интерни протоколи и процедури би сакале да посочиме дека овој документ може да послужи како ресурсна база за Собранието од која може да дефинира правила, насоки и препораки со цел адаптација на работните процеси во Собранието во новосоздадените услови.

Преземи Погледни

Слични публикации

ул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.34а,
1000 Скопје, Северна Македонија

Тел: +389 2 6092 216
e-mail: info@cup.org.mk