Проценка на влијание на регулативата (ПВР) за концептот на стратешко планирање | ЦУП
Сподели

Проценка на влијание на регулативата (ПВР) за концептот на стратешко планирање

Автор:

година: 2023

/

Преземи Погледни

Слични публикации

ул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.34а,
1000 Скопје, Северна Македонија

Тел: +389 2 6092 216
e-mail: info@cup.org.mk