Извештај - дискусија за политики | ЦУП
Сподели

Извештај - дискусија за политики

Автор:

година: 2020

Дискусијата за политики овозможи интензивна дебата на групата жени со креаторите на политики, академици, деловни жени, раководители на стопанска комора и индустрија, бизнисмени од дијаспората, женски невладини организации и новинари.

Овозможено беше активно учество и дискусија помеѓу учесниците на настанот, особено во однос на размена на лични искуства поврзани со реалните политики за подобрување на климата за водење бизнис во Албанија и Северна Македонија 

Преземи Погледни

Слични публикации

ул. Рајко Жинзифов бр.44-1,
1000 Скопје, Северна Македонија

Тел: +389 2 6092 216
e-mail: info@cup.org.mk